Úspěšný projekt – ZŠ Líně

Podpořte náš úspěšný projekt
25.7.2021
PREVENCE PŘED POVODNĚMI
17.9.2021
Podpořte náš úspěšný projekt
25.7.2021
PREVENCE PŘED POVODNĚMI
17.9.2021

Úspěšný projekt – ZŠ Líně

Dne 30. srpna 2021 proběhlo slavnostní otevření bezbariérově přístupného pavilonu I. stupně základní školy v Líních. Společnost DOMOZA projekt s.r.o. nemohla u takto významné události chybět, jelikož se podílela na realizaci projektu prostřednictvím zpracování žádosti o dotaci a jeho řízením v rámci monitoringu. Projekt „Rozšíření 1. stupně Základní školy Líně“ byl spolufinancován z dotačního titulu Podpora rozvoje a obnovy materiálně technické základny regionálního školství 2020 Ministerstva financí ČR. Obec v tomto případě dosáhla na maximální výši dotace, která činila 20 mil. Kč. 

Základní škola v Líních využila služeb společnosti DOMOZA projekt s.r.o. již v minulosti u projektu financovaného díky Integrovanému regionálnímu operačnímu programu (prostřednictvím nositele ITI Strategie plzeňské metropolitní oblasti), kdy předmětem bylo pořízení vybavení odborných učeben „Člověk a jeho svět“ a informatiky. Součástí projektu Modernizace a vybavení učeben „Člověk a jeho svět“ a „Informatika“ v ZŠ Líně bylo dále zajištění bezbariérového přístupu u obou budov základní školy. Výše dotace činila bezmála 600 tis. Kč.

Přejeme žákům a zaměstnancům místní základní školy, aby jim nová budova dobře sloužila. Zároveň děkujeme Bc. Michalu Gotthartovi, starostovi Obce Líně, za přízeň a těšíme se na další úspěšnou spolupráci!